Mongetes d'esgranar amb cloïsses

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cloïsses i els musclos són rics en ferro i proteïnes de bona assimilaci; per contra, tenen poc greix i aporten poques calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de mongetes d'esgranar cuites

    100 g de cloïsses

    1 ceba tendra

    1 gra d'all

    1 bitxo sec

    Pasta de nyora

    Julivert

    Cava

    Oli

    Pebre Negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem escalfant una paella amb un bon raig d'oli.
  2. Mentre escalfem la paella, tallem la part verda de la ceba tendra i la reservem al plat. La part blanca la tallem a la brunesa.
  3. Quan la paella estigui calenta, afegim la ceba tallada a la brunesa i també un bitxo sec al qual traurem les llavors. Ho tapem i deixem que sofregeixi a foc mitjà durant deu minuts.
  4. Passats els deu minuts, destapem la paella i hi ratllem un gra d'all. Hi afegim 1 cullerada de pasta de nyora i ho integrem.
  5. Ara aixequem els sucres i hi aboquem un raig de cava, fins a evaporar l'alcohol.
  6. Aboquem a la paella 150 g de mongetes d'esgranar cuites.
  7. Mentre va agafant temperatura, agafem julivert i el piquem. Un cop picat, el reservem.
  8. Afegim a la paella 100 g de cloïsses i, mentre s'obren, tallem a rodelles la part de la ceba reservada i la guardem en un platet.
  9. Un cop les cloïsses s'hagin obert, ho remenem suaument i afegim a la paella el julivert picat i les rodelles de ceba. Ho integrem i apaguem el foc.
  10. Finalment, emplatem en un plat fondo les mongetes, les cloïsses i el suc.
Anar al contingut