Moniato amb salsa de iogurt i magrana

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato és gairebé tan ric amb betacarotè com la pastanaga; a més és font de substàncies que fan un fort efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

      

    1 moniato cuit  

    2 cullerades de tahina 

    1 iogurt natural 

    1 magrana  

    Crostonets 

    1 raig de llet 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Pelem un moniato cuit prèviament i l'aixafem amb una forquilla. 
  2. L'amanim amb sal i pebre. 
  3. En un bol barregem dues cullerades de iogurt natural, dues cullerades de tahina i un raig de llet. Ho integrem bé.  
  4. Afegim la salsa en forma de fils per sobre del moniato. 
  5. Desgranem mitja magrana i n'afegim els grans als moniatos. 
  6. Afegim un grapat de crostonets al plat i un raig d'oli.  
Anar al contingut