Moniato farcit

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El color ataronjat de la carbassa i del moniato ens diu que contenen vitamina A, nutrient essencial per a la vista, la pell i el bon estat del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració: 

    1 moniato  

    1 iogurt grec  

    1 cogombre  

    4 lloms d'anxoves 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Emboliquem un moniato no gaire gros amb un drap de cotó moll i el posem sobre un plat que pugui anar al microones. En un micro de 800 W, deixarem que es cogui uns 9 minuts.  
  2. Punxem el moniato amb un escuradents o un ganivet i, si ja és cuit, el deixem refredar, desembolicat, al mateix plat. Si li cal més temps, el tornem al microones.  
  3. Un cop tebi, obrim el moniato per la meitat longitudinal i el salpebrem. 
  4. Tallem per la meitat un cogombre net sense pelar i el ratllem sobre un drap de cotó. Hi posem una mica de sal i lliguem el drap. 
  5. Piquem 4 filets d'anxova.  
  6. Afegim al bol amb anxoves un iogurt grec i ho barregem bé amb forquilla.  
  7. Espremem el cogombre perquè tregui el líquid. 
  8. Reservem una mica de cogombre per a l'emplatat, i la resta el posem en un bol amb el iogurt i les anxoves. Ho barregem tot. 
  9. Farcim el moniato amb el tzatziki de cogombre i anxoves i hi afegim una mica de pebre negre. Hi afegim una mica d'oli OVE per sobre. 
Anar al contingut