Moniatos farcits de bolets
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
INGREDIENTS
INGREDIENTS
2 moniatos
1 porro
2 grans d'all
Espinacs
Bolets
Llevat tradicional
1 cullerada de salsa de soja
Sal
Pebre
Oli
Pinyons
Magranes
PER A L'ALLIOLI DE CASTANYES
6 castanyes
50 g de llet vegetal
1 gra d'all
50 g d'oli d'oliva
Sal
PREPARACIÓ
- Enfornem els moniatos i els deixem coure a una temperatura mitjana en funció de la mida.
- Preparem un sofregit amb all, porro, pebre i els espinacs.
- Tallem en trossos petits els bolets al gust, si són camagrocs els podeu deixar sencers, i els incorporem al sofregit.
- Incorporem sal, llevat tradicional i una cullerada de salsa de soja.
- Buidem els moniatos escalivats amb una cullera sense trencar la pell i afegim la polpa al sofregit.
- Amb la batedora preparem un allioli amb tots els ingredients.
- Un cop fet l'allioli omplim la pell dels moniatos amb el farcit que hem preparat, hi afegim pinyons i els gratinem al forn.
- Els podem acompanyar amb crostons de pa torrat i magrana.