Moniatos farcits de bolets

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS

    2 moniatos

    1 porro

    2 grans d'all

    Espinacs

    Bolets

    Llevat tradicional

    1 cullerada de salsa de soja

    Sal

    Pebre

    Oli

    Pinyons

    Magranes

     

    PER A L'ALLIOLI DE CASTANYES

    6 castanyes

    50 g de llet vegetal

    1 gra d'all

    50 g d'oli d'oliva

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Enfornem els moniatos i els deixem coure a una temperatura mitjana en funció de la mida.
  2. Preparem un sofregit amb all, porro, pebre i els espinacs. 
  3. Tallem en trossos petits els bolets al gust, si són camagrocs els podeu deixar sencers, i els incorporem al sofregit.
  4. Incorporem sal, llevat tradicional i una cullerada de salsa de soja. 
  5. Buidem els moniatos escalivats amb una cullera sense trencar la pell i afegim la polpa al sofregit.
  6. Amb la batedora preparem un allioli amb tots els ingredients.
  7. Un cop fet l'allioli omplim la pell dels moniatos amb el farcit que hem preparat, hi afegim pinyons i els gratinem al forn.
  8. Els podem acompanyar amb crostons de pa torrat i magrana. 
Anar al contingut