Mousse de cafè i garapinyades

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La nata és un aliment amb un contingut en greixos i colesterol elevats, per això el seu consum ha de ser moderat i de manera ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    150 ml nata 35% M.G.

  • 10 ametlles garapinyades
  • Cafè soluble
  • Llet condensada
  • Canyella en pols

PREPARACIÓ

1. En un bol, barregem 150 ml de nata 35% M.G. i 2 cullerades de cafè soluble.

2. Muntem la nata amb el cafè.

3. En un morter, matxuquem 10 ametlles garapinyades.

4. Comencem a muntar les postres per capes: una mica de llet condensada, les ametlles garapinyades i la mousse. Repetim el procés una altra vegada.

5. Per acabar, hi posem un polsim de canyella en pols.

Anar al contingut