Mousse de coco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El coco és una de les fruites més energètiques que hi ha, el greix és el seu component principal després de l'aigua.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g de llet de coco
- 5 cullerades de coco ratllat
- 70 g de xocolata blanca
- 1 pinya
- 3 llimones
- 3 cullerades de sucre
- 4 làmines de gelatina de cua de peix
- menta fresca
- aigua mineral
PREPARACIÓ
1.- Hidratem la gelatina amb aigua freda.
2.- Bullim amb una mica d'aigua la pell i el tronxo de la pinya rentada i pelada.
3.- Posem la llet de coco, la xocolata blanca, el coco ratllat i les 3 cullerades de sucre a foc baix, fins que es dissolgui el sucre. Quan hagi bullit 5 minuts, ho posem al got americà amb tota la pinya tallada a daus i ho triturem.
4.- Quan les pells han arrencat el bull, les retirem del foc i les deixem infusionar.
5.- Colem la infusió de pells de pinya, hi afegim les dues làmines de gelatina i ho tornem a posar al foc fins que es desfaci la gelatina.
6.- Colarem la pinya i el coco triturats per eliminar-ne la polpa.
7.- Barregem la gelatina de pinya amb la llet de coco i ho batem en un bol gran perquè faci molta escuma (ha d'agafar aire).
8.- Ho posem en gotets individuals i ho deixem refredar a la nevera aproximadament dues hores.
9.- Fem el suc de les 3 llimones. El colem, el posem al foc i el deixem reduir fins aconseguir un xarop de llimona.
10.- Servim els gotets amb una cullerada de xarop de llimona per sobre, ratlladura de llimona i unes fulles de menta.
2.- Bullim amb una mica d'aigua la pell i el tronxo de la pinya rentada i pelada.
3.- Posem la llet de coco, la xocolata blanca, el coco ratllat i les 3 cullerades de sucre a foc baix, fins que es dissolgui el sucre. Quan hagi bullit 5 minuts, ho posem al got americà amb tota la pinya tallada a daus i ho triturem.
4.- Quan les pells han arrencat el bull, les retirem del foc i les deixem infusionar.
5.- Colem la infusió de pells de pinya, hi afegim les dues làmines de gelatina i ho tornem a posar al foc fins que es desfaci la gelatina.
6.- Colarem la pinya i el coco triturats per eliminar-ne la polpa.
7.- Barregem la gelatina de pinya amb la llet de coco i ho batem en un bol gran perquè faci molta escuma (ha d'agafar aire).
8.- Ho posem en gotets individuals i ho deixem refredar a la nevera aproximadament dues hores.
9.- Fem el suc de les 3 llimones. El colem, el posem al foc i el deixem reduir fins aconseguir un xarop de llimona.
10.- Servim els gotets amb una cullerada de xarop de llimona per sobre, ratlladura de llimona i unes fulles de menta.