Mousse de iogurt, coco i maduixots

  • Programa: Benvinguts a l'hort
  • Cuina: Ada Parellada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 500 g de maduixots

    3 iogurts

    50 g de coco

    200 g de galetes Maria

    20 g de festucs

    100 g de mantega

    Mig litre de nata

    150 g de sucre

    5 fulles de gelatina

    150 g de melmelada de maduixa

PREPARACIÓ

  1. Piquem els festucs pelats i esmicolem les galetes. Ho barregem tot amb la mantega tova. En fem una massa que serà la base del pastís i la posarem en un cilindre metàl·lic que fa de motlle.
  2. Batem la nata a velocitat mitjana. La nata ha d'estar ben freda. Hi afegim el sucre en pluja. Quan ja ha muntat, barregem el iogurt, amb cura que la nata no s'abaixi. I hi posem la gelatina fosa. Finalment hi posem el coco ratllat.
  3. Tallem els maduixots a làmines i els disposem sobre la base de galeta. Amb una màniga pastissera, cobrim els maduixots amb la mousse de iogurt i acabem amb més maduixots tallats.
  4. Fiquem els motlles dues hores a la nevera.
Anar al contingut