Mousse de iogurt, coco i maduixots
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
500 g de maduixots
3 iogurts
50 g de coco
200 g de galetes Maria
20 g de festucs
100 g de mantega
Mig litre de nata
150 g de sucre
5 fulles de gelatina
150 g de melmelada de maduixa
PREPARACIÓ
- Piquem els festucs pelats i esmicolem les galetes. Ho barregem tot amb la mantega tova. En fem una massa que serà la base del pastís i la posarem en un cilindre metàl·lic que fa de motlle.
- Batem la nata a velocitat mitjana. La nata ha d'estar ben freda. Hi afegim el sucre en pluja. Quan ja ha muntat, barregem el iogurt, amb cura que la nata no s'abaixi. I hi posem la gelatina fosa. Finalment hi posem el coco ratllat.
- Tallem els maduixots a làmines i els disposem sobre la base de galeta. Amb una màniga pastissera, cobrim els maduixots amb la mousse de iogurt i acabem amb més maduixots tallats.
- Fiquem els motlles dues hores a la nevera.