Mugcake de xocolata amb el microones

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFÍA JANER
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A UNA TASSA

    4 cullerades petites de farina

  • 4 cullerades petites de sucre
  • 2 cullerades petites de cacau en pols
  • 1 culleradeta petita de cafè de llevat en pols
  • 2 cullerades petites de llet
  • 3 cullerades petites d'oli de gira-sol
  • 1 ou
  • Gelat

     

    OPCIONAL

    Fruits secs

  • Grans de xocolata i altres "toppings"

PREPARACIÓ

  1. Barrejar tots els ingredients secs en un bol.
  2. Afegir tots els líquids i barrejar bé amb una batedora.
  3. Afegir els "toppings", si s'escau.
  4. Omplir 2/3 de la tassa encamisada
  5. Cuinar de 2 minuts a a 2 minuts i mig al microoones a potència 800W-900W
Anar al contingut