Múrgoles farcides amb crema de tòfones
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 16 múrgoles
- 1/4 de kg de farciment (vedella, pollastre...)
- 2 escalunyes
- 50 g de tòfones
- 1 copeta de conyac
- 1/2 l de crema de llet
- 1/2 l de brou de carn
- mantega
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Comenceu omplint la mànega pastissera amb el facit i ompliu fins dalt les múrgules que haureu rentat prèviament (tingueu en compte que per rentar-les es necessita molta aigua).
Tot seguit, feu el sofregit amb la mantega, l'escalunya i la tòfona tallades ben petites. Quan el tingueu a punt, incorporeu-hi les múrgules i doneu-hi unes voltes. Flamegeu-ho amb el brandi, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i quan hagi reduït, poseu-hi la crema de llet i el brou de carn fins que cobreixi. Deixeu que bulli a foc lent durant 35 minuts.
Tot seguit, feu el sofregit amb la mantega, l'escalunya i la tòfona tallades ben petites. Quan el tingueu a punt, incorporeu-hi les múrgules i doneu-hi unes voltes. Flamegeu-ho amb el brandi, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i quan hagi reduït, poseu-hi la crema de llet i el brou de carn fins que cobreixi. Deixeu que bulli a foc lent durant 35 minuts.