Múrgoles farcides amb crema de tòfones

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Via Veneto, Barcelona

INGREDIENTS

  • 16 múrgoles
  • 1/4 de kg de farciment (vedella, pollastre...)
  • 2 escalunyes
  • 50 g de tòfones
  • 1 copeta de conyac
  • 1/2 l de crema de llet
  • 1/2 l de brou de carn
  • mantega
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Comenceu omplint la mànega pastissera amb el facit i ompliu fins dalt les múrgules que haureu rentat prèviament (tingueu en compte que per rentar-les es necessita molta aigua).
Tot seguit, feu el sofregit amb la mantega, l'escalunya i la tòfona tallades ben petites. Quan el tingueu a punt, incorporeu-hi les múrgules i doneu-hi unes voltes. Flamegeu-ho amb el brandi, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i quan hagi reduït, poseu-hi la crema de llet i el brou de carn fins que cobreixi. Deixeu que bulli a foc lent durant 35 minuts.
Anar al contingut