Musclos a la marinera
INGREDIENTS
2 kg musclos
- 1 ceba tendra
- 2 grans d'all
- 3 tomacons
- 60 ml vi blanc
- Sal
- Oli
- Pebre negre
- 1 llima
PREPARACIÓ
- Per preparar la salsa, tallem ceba tendra a juliana fina. La part verda de la ceba la reservem.
- Tenim una paella al foc on afegim un rajolí d'oli i hi aboquem les cebes tallades. Les coem durant 5 minuts.
- Ratllem amb un ratllador fi dos grans d'all ja pelats.
- Ratllem en un bol 3 tomacons ja nets.
- Quan la ceba s'hagi estovat, afegim l'all ratllat a l'olla i ho coem durant 3 minuts fins que perdi fermesa.
- Hi aboquem un rajolí de vi blanc.
- Quan l'alcohol s'hagi evaporat hi afegim tomàquet ratllat, pebre i sal.
- Ratllem la pell d'una llima i ho afegim a l'olla i ho coem a foc fort durant 8 minuts.
- Netegem els musclos i els traiem les barbes.
- Afegim a l'olla de la salsa els musclos. Ho coem durant 5 minuts.
- Emplatem en plat soper els musclos amb salsa i ho decorem amb la part verda de la ceba tendra que tallem a rodelles.