Musclos amb vinagreta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    5 musclos grans 

    25 ml oli OVE 

    1/2 ceba morada   

    1/4 pebrot verd italià 

    1 llima 

    1 culleradeta de mostassa a l'antiga   

    Salsa piri-piri   

    Julivert fresc 

PREPARACIÓ

  1. Tallem mitja ceba morada molt petita i la reservem en un bol. 
  2. Fem el mateix amb un quart de pebrot verd italià. 
  3. Piquem julivert fresc i també el posem al bol. 
  4. Ara al bol hi afegim una cullerada de mostassa a l'antiga, unes gotes de llima, uns gotes de salsa piri-piri i una cullerada d'oli d'oliva. Ho remenem i ho reservem. 
  5. Posem una olla al foc i quan bulli hi posem 5 musclos grans, els tapem i els coem uns 20 segons fins que els musclos s'obrin. Després els passem a un platet, traiem les conquilles i tallem amb el ganivet els muscles dels musclos.  
  6. Repartim per sobre els musclos la vinagreta que hem fet al bol.  
  7. Servim en un plat els musclos farcits. 

 

Anar al contingut