Musclos amb vinagreta
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
5 musclos grans
25 ml oli OVE
1/2 ceba morada
1/4 pebrot verd italià
1 llima
1 culleradeta de mostassa a l'antiga
Salsa piri-piri
Julivert fresc
PREPARACIÓ
- Tallem mitja ceba morada molt petita i la reservem en un bol.
- Fem el mateix amb un quart de pebrot verd italià.
- Piquem julivert fresc i també el posem al bol.
- Ara al bol hi afegim una cullerada de mostassa a l'antiga, unes gotes de llima, uns gotes de salsa piri-piri i una cullerada d'oli d'oliva. Ho remenem i ho reservem.
- Posem una olla al foc i quan bulli hi posem 5 musclos grans, els tapem i els coem uns 20 segons fins que els musclos s'obrin. Després els passem a un platet, traiem les conquilles i tallem amb el ganivet els muscles dels musclos.
- Repartim per sobre els musclos la vinagreta que hem fet al bol.
- Servim en un plat els musclos farcits.