Musclos thai
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La "llet de coco" és una beguda energètica rica en greixos saturats, que s'obté triturant la polpa tendra del coco amb aigua.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 kg de musclos
100 ml de llet de coco
30 g de gingebre
4 grans d'all
2 bitxos
2 llimes
Coriandre fresc
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Netegem i traiem les barbes de 2 kg de musclos i els reservem.
- En una cassola prou gran perquè hi càpiguen els musclos hi ratllem quatre grans d'all pelats i 30 g de gingebre fresc i pelat. Hi afegim un raig d'oli i dos bitxos sencers i ho saltem a foc mitjà-alt, vigilant que l'all no es cremi.
- Incorporem els musclos a la cassola, la tapem, hi apugem el foc i ho coem fins que els musclos s'hagin obert.
- Un cop oberts, reservem la meitat del suc de la cocció dels musclos i aboquem a la cassola 100 ml de llet de coco. Ho remenem i ho coem un minut a foc baix.
- Mentrestant, piquem unes quantes fulles de coriandre fresc i agafem dues llimes.
- Apaguem el foc de la cassola i espremem les llimes directament per sobre i hi incorporem part del coriandre picat. En reservem per a la presentació. Ho remenem i ja ho podem servir.
- Servim els musclos amb una mica de suc i més coriandre picat per sobre.