Musclos thai

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La "llet de coco" és una beguda energètica rica en greixos saturats, que s'obté triturant la polpa tendra del coco amb aigua.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 kg de musclos  

    100 ml de llet de coco 

    30 g de gingebre 

    4 grans d'all 

    2 bitxos 

    2 llimes 

    Coriandre fresc 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Netegem i traiem les barbes de 2 kg de musclos i els reservem. 
  2. En una cassola prou gran perquè hi càpiguen els musclos hi ratllem quatre grans d'all pelats i 30 g de gingebre fresc i pelat. Hi afegim un raig d'oli i dos bitxos sencers i ho saltem a foc mitjà-alt, vigilant que l'all no es cremi. 
  3. Incorporem els musclos a la cassola, la tapem, hi apugem el foc i ho coem fins que els musclos s'hagin obert. 
  4. Un cop oberts, reservem la meitat del suc de la cocció dels musclos i aboquem a la cassola 100 ml de llet de coco. Ho remenem i ho coem un minut a foc baix. 
  5. Mentrestant, piquem unes quantes fulles de coriandre fresc i agafem dues llimes. 
  6. Apaguem el foc de la cassola i espremem les llimes directament per sobre i hi incorporem part del coriandre picat. En reservem per a la presentació. Ho remenem i ja ho podem servir. 
  7. Servim els musclos amb una mica de suc i més coriandre picat per sobre. 
Anar al contingut