Nap amb vinagreta de magrana
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
La magrana és un fruit ric en potassi molt versàtil, es pot utilitzar tant en preparacions dolces com salades.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 nap blanc
1 magrana
Vinagre poma
Sucre
Mostassa antiga
Farigola fresca
Oli OVE
Sal
Pebre negre
Barreja fruita seca
Coriandre
PREPARACIÓ
- Posem un nap pelat a dins d'un drap humit amb una mica de farigola fresca i l'emboliquem.
- El posem a dins d'un recipient de vidre, el tanquem i el posem a dins del microones. 5 minuts a 800W.
- Tallem pel mig una magrana. Una meitat la desgranem en un bol. De l'altra meitat en fem suc que reservem en un pot.
- Al pot amb el suc hi afegim 2 cullerades de vinagre de poma, 1 culleradeta de sucre, mitja de mostassa antiga i oli d'oliva.
- També hi afegim un grapat de fruites seques barrejades que primer maltallem. Tapem el pot amb una tapa i ho sacsegem bé per emulsionar.
- Desemboliquem el nap i el tallem a rodelles.
- L'emplatarem amb una mica de sal i pebre. També hi posarem per sobre la vinagreta de magrana, els grans de magrana que hem reservat i una mica de coriandre tallat.