Nap amb vinagreta de magrana

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La magrana és un fruit ric en potassi molt versàtil, es pot utilitzar tant en preparacions dolces com salades.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 nap blanc 

    1 magrana 

    Vinagre poma 

    Sucre 

    Mostassa antiga 

    Farigola fresca 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre negre 

    Barreja fruita seca 

    Coriandre 

PREPARACIÓ

  1. Posem un nap pelat a dins d'un drap humit amb una mica de farigola fresca i l'emboliquem. 
  2. El posem a dins d'un recipient de vidre, el tanquem i el posem a dins del microones. 5 minuts a 800W. 
  3. Tallem pel mig una magrana. Una meitat la desgranem en un bol. De l'altra meitat en fem suc que reservem en un pot. 
  4. Al pot amb el suc hi afegim 2 cullerades de vinagre de poma, 1 culleradeta de sucre, mitja de mostassa antiga i oli d'oliva. 
  5. També hi afegim un grapat de fruites seques barrejades que primer maltallem. Tapem el pot amb una tapa i ho sacsegem bé per emulsionar. 
  6. Desemboliquem el nap i el tallem a rodelles. 
  7. L'emplatarem amb una mica de sal i pebre. També hi posarem per sobre la vinagreta de magrana, els grans de magrana que hem reservat i una mica de coriandre tallat. 
Anar al contingut