Naps amb pastanaga i Bimi

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El Bimi és una verdura que sorgeix de l'encreuament natural del bròquil i de la col xinesa, és lleugera en energia i rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 700 g de naps

    5 pastanagues

    1 patata grossa Red Pontiac

    2 grans d'all

    1 safata de Bimi 

    1 culleradeta pebre vermell fumat dolç

    1 culleradeta pebre vermell fumat picant

    farigola

    romaní

    sal

    oli OVE

PREPARACIÓ

Pelem els naps i els tallem a mida mossegada. Els confitem 25 minuts a foc lent en una cassola, cobrint-los d'oli OVE i afegint els dos grans d'all aixafats i un buquet de romaní i farigola.

Pelem i tallem la patata i la pastanaga i les bullim amb aigua mineral uns 25 minuts.

Un cop cuites la patata i la pastanaga, ho escorrem bé i ho posem al got de la batedora. Hi afegim els dos pebres, la sal i un rajolí de l'oli on hem confitat els naps. Ho triturem afegint-hi a poc a poc més oli de confitar fins a aconseguir una textura densa de crema.

Traiem els naps i eixuguem bé l'oli amb paper absorbent. Seguidament, ho passem per la planxa per una cara fins que ens caramel·litzi. Llavors ho girem i els fem per l'altre costat.

Un com hem acabat, saltem a la mateixa paella el Bimi i quan pugi el color, hi tirem un cullerot d'aigua de cocció de la patata i de les pastanagues i ho tapem. Deixem que es cogui un minut.

Servim com si fossin unes braves, posem el nap, amb la mànega posem el cremós per sobre i després els brotons.

Anar al contingut