Noodles amb papada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
1 papada de porc
- 800 ml brou d'au
- 800 ml brou vegetal
- 700 g noodles
- 4 cebes tendres xineses
- 5 xiitaques secs
- Colatura d'anxova
- Salsa de soja
- Vermut blanc
- Mantega
- Oli picant
PREPARACIÓ
- Socarrimem amb un bufador un papada de porc i li cremem la pell i els pèls.
- Dins l'olla de pressió barregem 800 ml brou de pollastre i 800 ml brou vegetal.
- Li posem la papada.
- Deixem arribi al bull, ho desescumem una mica i després ho tapem. Deixem que cogui 30 minuts que es contaran des del moment en que comenci a xiular.
- Un cop hagi passat aquest temps, rescaptem la papada i la posem a una plata apta per al forn.
- Preparem una safata de form amb una fulla grossa de paper d'al·lumini i un paper sulfurat a sobre.
- Quan la papada estigui cuita, la rescatem de l'olla i la posem a la safata de forn.
- Amb el paper de plata, li donem una forma de cassoleta. Volem deixar la pell de la papada descoberta i que el greix que vagi deixant anar la papada sigui fàcil d'enretirar.
- Salbebrem la papada cuita.
- Enfornem a 180ºC, 30 minuts i enretirem el greix i el descartem. Ho deixem coure 20' més.
- Posem a escalfar una mica d'aigua. Quan estigui tèbia li tirem 5 xiitakes secs. Deixem que s'hidratin 10 minuts com a mínim.
- Colem el brou de la papada i deixem que torni a bullir. Li anem traient les impureses i el greix.
- Afegim una mica de colatura al brou i un raig de vermut.
- Laminem els xiitakes.
- Desfem una nou de mantega a una paella i li tirem els bolets laminats.
- Quan han enrossit, afegim un raig de soja a la paella.
- Tallem a rodelles 4 cebes tendres xineses netes. Ho reservem.
- Posem un colador dins l'olla del brou i posem dins el mateix colador una ració de noodles frescos.
- Coem els noodles al brou bullent durant 2-3.Si volem tenir més racions, ho anem coent per separat.
- Emplatem els noodles amb la papada. Ho cobrim amb el brou.
- Afegim els bolets reservats i la ceba tallada.