Noodles amb papada

  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 papada de porc

  • 800 ml brou d'au
  • 800 ml brou vegetal 
  • 700 g noodles
  • 4 cebes tendres xineses
  • 5 xiitaques secs
  • Colatura d'anxova
  • Salsa de soja
  • Vermut blanc
  • Mantega
  • Oli picant

PREPARACIÓ

  1. Socarrimem amb un bufador un  papada de porc i li cremem la pell i els pèls.
  2. Dins l'olla de pressió barregem 800 ml brou de pollastre i 800 ml brou vegetal.
  3. Li posem la papada. 
  4. Deixem arribi al bull, ho desescumem una mica i després ho tapem. Deixem que cogui 30 minuts que es contaran des del moment en que comenci a xiular.
  5. Un cop hagi passat aquest temps, rescaptem la papada i la posem a una plata apta per al forn. 
  6. Preparem una safata de form amb una fulla grossa de paper d'al·lumini i un paper sulfurat a sobre. 
  7. Quan la papada estigui cuita, la rescatem de l'olla i la posem a la safata de forn. 
  8. Amb el paper de plata, li donem una forma de cassoleta. Volem deixar la pell de la papada descoberta i que el greix que vagi deixant anar la papada sigui fàcil d'enretirar.
  9. Salbebrem la papada cuita. 
  10. Enfornem a 180ºC, 30 minuts i enretirem el greix i el descartem. Ho deixem coure 20' més.
  11. Posem a escalfar una mica d'aigua. Quan estigui tèbia li tirem 5 xiitakes secs. Deixem que s'hidratin 10 minuts com a mínim.
  12. Colem el brou de la papada i deixem que torni a bullir. Li anem traient les impureses i el greix.
  13. Afegim una mica de colatura al brou i un raig de vermut.
  14. Laminem els xiitakes. 
  15. Desfem una nou de mantega a una paella i li tirem els bolets laminats.
  16. Quan han enrossit, afegim un raig de soja a la paella. 
  17. Tallem a rodelles 4 cebes tendres xineses netes. Ho reservem.
  18. Posem un colador dins l'olla del brou i posem dins el mateix colador una ració de noodles frescos. 
  19. Coem els noodles al brou bullent durant 2-3.Si volem tenir més racions, ho anem coent per separat.
  20. Emplatem els noodles amb la papada. Ho cobrim amb el brou. 
  21. Afegim els bolets reservats i la ceba tallada. 
Anar al contingut