Nuggets de papada "crunchy"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Utilitzem oli de gira-sol perquè no modifica els gustos, és molt més neutre que l'oli d'oliva.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de papada ja polida i bullida
- 125 g de cotnes de blat
- 3 ous
- sal
- 125 g de farina
- pebre vermell fumat dolç i picant
- 4 cullerades de vinagre de Mòdena
- 1 llima
- 100 ml d'oli d'oliva verge extra
- 150 ml d'oli de gira-sol
- all
- julivert
PREPARACIÓ
1-Tenim una papada polida i bullida. La tallem a daus grossos i els salpebrem.
2- Preparem els ingredients per arrebossar. Posem farina en un plat i batem dos ous en un altre plat.
3- Esmicolem les cotnes de blat fins que ens quedin com pols.
4- Barregem la farina amb el pebre vermell.
5- Arrebossem la papada amb la barreja de farina i pebre vermell, ou i, finalment, amb farineta de cotnes. Escalfem l'oli de gira-sol en una cassola i, quan estigui ben calent, la fregim.
6- Per acompanyar els nuggets fem una maionesa. En un pot posem oli d'oliva, un gra d'all i l'ou, una mica de sal i un rajolí de vinagre de Mòdena.
7- Per servir: posem els nuggets en un bol amb la maionesa per sobre i ratllem una mica de llima i julivert picat per sobre.
2- Preparem els ingredients per arrebossar. Posem farina en un plat i batem dos ous en un altre plat.
3- Esmicolem les cotnes de blat fins que ens quedin com pols.
4- Barregem la farina amb el pebre vermell.
5- Arrebossem la papada amb la barreja de farina i pebre vermell, ou i, finalment, amb farineta de cotnes. Escalfem l'oli de gira-sol en una cassola i, quan estigui ben calent, la fregim.
6- Per acompanyar els nuggets fem una maionesa. En un pot posem oli d'oliva, un gra d'all i l'ou, una mica de sal i un rajolí de vinagre de Mòdena.
7- Per servir: posem els nuggets en un bol amb la maionesa per sobre i ratllem una mica de llima i julivert picat per sobre.
Galeries de fotos