Nyoquis amb salsa verda

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els nyoquis són un tipus de pasta feta a base de patata, per tant, són rics en hidrats de carboni, és a dir, energia de lenta assimilació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 250 g nyoquis frescos
  • 100 g mongeta tendra
  • 50 g espinacs baby 
  • 1 gra d'all
  • Alfàbrega
  • Nous
  • Grana padano
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Bullim les mongetes tendres durant 8 minuts.
  2. Passat aquest temps, afegim a la cassola els espinacs baby i ho bullim tot plegat durant 2 minuts més.
  3. Amb una aranya, retirem la verdura i l'afegim en un got batedor.
  4. En la mateixa cassola, hi afegim una mica de sal i hi posem a bullir els nyoquis durant 3 o 4 minuts.
  5. Al got batedor, hi afegim una mica de l'aigua de la cocció, un gra d'all, un grapat de nous, una mica de formatge grana padano ratllat, unes fulles d'alfàbrega i un raig generós d'oli d'oliva. Ho triturem.
  6. Retirem els nyoquis de la cassola i els passem a la salsa. Ho integrem.
  7. Per acabar, hi posem una mica més de formatge ratllat per sobre.
Anar al contingut