Nyoquis amb salsa verda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els nyoquis són un tipus de pasta feta a base de patata, per tant, són rics en hidrats de carboni, és a dir, energia de lenta assimilació.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 250 g nyoquis frescos
- 100 g mongeta tendra
- 50 g espinacs baby
- 1 gra d'all
- Alfàbrega
- Nous
- Grana padano
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Bullim les mongetes tendres durant 8 minuts.
- Passat aquest temps, afegim a la cassola els espinacs baby i ho bullim tot plegat durant 2 minuts més.
- Amb una aranya, retirem la verdura i l'afegim en un got batedor.
- En la mateixa cassola, hi afegim una mica de sal i hi posem a bullir els nyoquis durant 3 o 4 minuts.
- Al got batedor, hi afegim una mica de l'aigua de la cocció, un gra d'all, un grapat de nous, una mica de formatge grana padano ratllat, unes fulles d'alfàbrega i un raig generós d'oli d'oliva. Ho triturem.
- Retirem els nyoquis de la cassola i els passem a la salsa. Ho integrem.
- Per acabar, hi posem una mica més de formatge ratllat per sobre.