Olives en tempura
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Les olives en general, a més de ser energètiques, aporten greixos saludables com els de l'oli, fibra i vitamines i minerals amb funció antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
Olives grossals sense pinyol
200 ml cervesa
100 g farina de blat
100 g midó de blat de moro
8 g d'impulsor químic
Salsa romesco
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem una paella fonda a escalfar amb força oli OVE.
- En un bol gran hi posem 100 g de farina de blat, 100 g de midó de blat de moro, 8 g d'impulsor químic i ho barregem.
- Hi afegim, a poc a poc, 200 ml de cervesa ben freda i ho integrem amb una vareta manual fins a tenir una textura ben fina.
- Afegim a la tempura unes olives grossals sense pinyol, les barregem perquè quedin ben arrebossades.
- Expulsem l'excés d'arrebossat de 4 olives.
- Si l'oli de la paella és calent, posem les olives a fregir.
- Anem preparant les altres olives mentre les primeres es fregeixen.
- Un cop fregides, les anem traient i les posem en un paper absorbent i després, en una plata.
- Les servim amb un petit bol de salsa romesco.