Olives en tempura

Imatge recepta de Olives en tempura
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les olives en general, a més de ser energètiques, aporten greixos saludables com els de l'oli, fibra i vitamines i minerals amb funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

     

    Olives grossals sense pinyol  

    200 ml cervesa  

    100 g farina de blat 

    100 g midó de blat de moro 

    8 g d'impulsor químic 

    Salsa romesco 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella fonda a escalfar amb força oli OVE.  
  2. En un bol gran hi posem 100 g de farina de blat, 100 g de midó de blat de moro, 8 g d'impulsor químic i ho barregem. 
  3. Hi afegim, a poc a poc, 200 ml de cervesa ben freda i ho integrem amb una vareta manual fins a tenir una textura ben fina.  
  4. Afegim a la tempura unes olives grossals sense pinyol, les barregem perquè quedin ben arrebossades. 
  5. Expulsem l'excés d'arrebossat de 4 olives. 
  6. Si l'oli de la paella és calent, posem les olives a fregir.  
  7. Anem preparant les altres olives mentre les primeres es fregeixen. 
  8. Un cop fregides, les anem traient i les posem en un paper absorbent i després, en una plata. 
  9. Les servim amb un petit bol de salsa romesco. 
Anar al contingut