Orada amb carxofes i llimona
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Xavi Ferraté
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
RECEPTA PER A 4 PERSONES
4 filets d'orada sense espines (150x4, 600 g)
- 4 unitats de carxofes netes i tallades a octaus
- 2 u d'alls tendres tallats a rodelles
- 60 g de panses
- 1 dl de Vimblanc Sol i Serena (vi de panses)
- 2 dl de fumet de l'orada
- 1 u de llimona adobada amb sal
- 30 g d'ametlla laminada torrada
PREPARACIÓ
- Escatem, netegem i filetegem l'orada.
- La marquem a la paella pel costat de la pell.
- En una cassola, posem els alls tendres tallats, les panses i el vimblanc, i deixem que es redueixi.
- Hi afegim el fumet.
- En una paella fregim les carxofes i les afegim a la cassola.
- Hi afegim la llimona i ho emplatem.