Orada amb cremós de bròcoli i penques de bledes amb pernil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eduard Azuaza
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 supremes d'orada
- 1 bròcoli
- 4 penques de bledes
- 50 dl de nata
- 100 g de pernil de gla
- ruca
- sal, oli i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb aigua bullint, escaldeu-hi el bròcoli durant 3 minuts i refredeu-lo en un bol amb aigua i gel. Seguidament, poseu-lo en un bol amb la nata, tritureu-lo amb la batedora i reserveu-lo.
A continuació, en una paella ben calenta, amb una mica d'oli, marqueu els talls de l'orada, prèviament salpebrats, durant 5 minuts per cada banda.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli, salteu el pernil de gla i les penques de bleda, tot tallat a trossos, durant 4 minuts i reserveu-ho.
Finalment, escalfeu el cremós de bròcoli.
I ja per acabar, emplateu el cremós de bròcoli, cobriu-ho amb el saltat de pernil i bledes i poseu-hi al damunt l'orada i una mica de ruca.
A continuació, en una paella ben calenta, amb una mica d'oli, marqueu els talls de l'orada, prèviament salpebrats, durant 5 minuts per cada banda.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli, salteu el pernil de gla i les penques de bleda, tot tallat a trossos, durant 4 minuts i reserveu-ho.
Finalment, escalfeu el cremós de bròcoli.
I ja per acabar, emplateu el cremós de bròcoli, cobriu-ho amb el saltat de pernil i bledes i poseu-hi al damunt l'orada i una mica de ruca.