Orada amb crosta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'orada està considerada un peix semigràs, però de gran digestibilitat i ric en proteïnes d'alt valor nutritiuAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 orades grosses 

    50 g formatge d'ovella curat  

    30 g anacards 

    3 llesques de pa de sègol 

    1 ou  

    1 llimona  

    Pebre 

    Farigola 

    Julivert 

    Sal  

    Oli ove 

PREPARACIÓ

  1. Fem una picada. Posem en un bol 3 llesques pa de sègol de molla humida esmicolades, farigola, pebre negre de molinet, sal i un raig d'oli OVE. Ho integrem.
  2. Piquem al morter 30 g d'anacards i els afegim al bol de la picada.  
  3. Ratllem finament 50 g de formatge d'ovella curat i els afegim al bol. Ho integrem tot i ho reservem.  
  4. Posem en una safata de forn 2 orades grosses obertes i sense espines, amb la pell a sota. Les salem.  
  5. Cobrim les orades amb la picada reservada i part del suc d'una llimona. Portem les orades al forn, a 180º, 12 minuts.
  6. Mentrestant, fem una maionesa. Posem dins del got batedor 1 ou, una mica de sal, la resta del suc de llimona i força oli OVE. Ho emulsionem.
  7. Afegim al got batedor un grapat de fulles de julivert i ho triturem tot junt.
  8. Si ja ha passat el temps de les orades, les traiem del forn i les emplatem amb la maionesa, a sota o al costat, i una mica més de farigola per sobre.  
Anar al contingut