Ostres amb cogombres i borraines
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 ostres gallegues
- 4 cigrons pintats d'or comestible
- 1 cogombre
- 1c/s de vinagre d'arròs amb una mica de sucre
- sèsam negre
- germinats de borraina
- flor de borraina
- sal gruixuda
PREPARACIÓ
1. Macereu els daus de cogombre amb el vinagre d'arròs i el sèsam durant uns minuts.
2. Obriu les ostres, i col·loqueu els cigrons d'or com si fossin perles.
3. Col·loqueu en un extrem del plat un cèrcol de sal gruixuda i al seu damunt l'ostra amb la perla. A l'altre extrem, guarniu el plat amb els daus de cogombre, els germinats i les flors.
2. Obriu les ostres, i col·loqueu els cigrons d'or com si fossin perles.
3. Col·loqueu en un extrem del plat un cèrcol de sal gruixuda i al seu damunt l'ostra amb la perla. A l'altre extrem, guarniu el plat amb els daus de cogombre, els germinats i les flors.