Ous a la cocota
- Programa: La cuina de Rachel Khoo
- Cuina: Rachel Khoo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 150 g de crema de llet
- sal i pebre acabat de moldre
- un pessic de nou moscada
- un grapat d'anet triturat
- 4 ous de pagès
- ous de salmó
- branquillons d'anet
PREPARACIÓ
- Escalfem el forn a 180°.
- Condimentem la crema de llet amb sal, pebre acabat de moldre i un pessic de nou moscada.
- Posem una cullerada sopera ben plena de crema de llet al fons d'un ramequin, i tot seguit una mica d'anet.
- Trenquem un ou i l'hi afegim, hi posem una segona cullerada de crema de llet i un pessic de sal, pebre i nou moscada. Fem el mateix en tres ramequins més.
- Col·loquem els ramequins en un plat per enfornar i hi posem aigua tèbia per cobrir-los fins a mitja altura.
- Ho coem al forn durant 15 minuts o fins que els rovells quedin amb la consistència que ens agradi.
- Si volem, podem guarnir cada ració amb una culleradeta d'ous de salmó i un o dos branquillons d'anet.