Ous al plat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessitaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 tomàquets de penjar
  • 1 gra d'all
  • uns brins de safrà
  • 4 alls tendres
  • 8 xiitakes
  • 1 manat d'espàrrecs de marge
  • 8 ous
  • 1 tall de formatge de Maó
  • 1 botifarra blanca
  • sal Maldon
  • pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem 2 tomàquets ratllats en una cassola de ceràmica o de ferro.
  2. Fem ballar el gra d'all i quan ho traiem del foc hi tirem els brins de safrà. Tot ho afegim a la cassola amb els tomàquets ratllats.
  3. Netegem i tallem l'all tendre i en cru hi posem a la base.
  4. Saltem l'espàrrec de marge i el xiitake en una paella amb oli i hi posem un pols de sal.
  5. A la mateixa paella on hem saltat els espàrrecs, hi marquem 4 talls de botifarra blanca.
  6. Un cop saltat, ho afegim tot a la cassola amb els ous.
  7. Ratllem el formatge de maó i també l'hi afegim.
  8. Ho posem al forn a 200 graus fins que ens quedi la clara quallada (trigarà uns 5/10 minuts depenent del forn).
  9. Ho acabem amb una mica de sal Maldon, pebre i  julivert per sobre.
Anar al contingut