Ous amb favetes i botifarra d'ou
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
Les faves tenen gran quantitat de fibra, procedent de la pell, que estimula la mobilitat intestinal i prevé el restrenyimentAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
2 ous
- 100 g faves tendres pelades
- 50 g botifarra d'ou
- 1 gra d'all
- Menta fresca
- Escates de sal
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem una paella a escalfar a foc mitjà.
- Li tirem un raig d'oli.
- Laminem un gra d'all pelat i el tirem a la paella.
- Tallem a daus petits 50 g de botifarra d'ou pelada.
- Afegim la botifarra a la paella amb els alls.
- Ho saltem dos minuts.
- Afegim a la mateixa paella 100 g de faves tendres pelades.
- Apugem el foc.
- Trenquem dos ous a un bol i d'allà els aboquem a la paella.
- Salpebrem i tapem. Ho coem a foc mitjà 7 mints
- Passat aquest temps, apague, el foc i destapem la paella.
- Afegim una mica de sal en escates i unes fulles petites de menta.