Ous amb favetes i botifarra d'ou

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les faves tenen gran quantitat de fibra, procedent de la pell, que estimula la mobilitat intestinal i prevé el restrenyimentAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    2 ous

  • 100 g faves tendres pelades
  • 50 g botifarra d'ou 
  • 1 gra d'all 
  • Menta fresca
  • Escates de sal
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal  

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella a escalfar a foc mitjà.
  2. Li tirem un raig d'oli.
  3. Laminem un gra d'all pelat i el tirem a la paella.
  4. Tallem a daus petits 50 g de botifarra d'ou pelada.
  5. Afegim la botifarra a la paella amb els alls.
  6. Ho saltem dos minuts.
  7. Afegim a la mateixa paella 100 g de faves tendres pelades.
  8. Apugem el foc.
  9. Trenquem dos ous a un bol i d'allà els aboquem a la paella.
  10. Salpebrem i tapem. Ho coem a foc mitjà 7 mints
  11. Passat aquest temps, apague, el foc i destapem la paella. 
  12. Afegim una mica de sal en escates i unes fulles petites de menta. 
     
Anar al contingut