Ous amb múrgoles amb crema i espàrrecs de marge

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Ous frescos

    Múrgoles

    Moscatell

    Crema de llet

    Suc de rostit

    Espàrrecs de marge

PREPARACIÓ

  1. En un cassó, saltem les múrgoles i, perquè acabin de perdre aigua, hi afegim moscatell. 
  2. Quan s'evapori l'alcohol, hi posem la crema de llet i remenem. Ha de coure a foc baix.
  3. Hi posem suc de rostit reservat d'algun àpat anterior. El podeu congelar i aprofitar-lo per a receptes com aquesta deixant-lo coure a foc lent durant unes tres hores perquè es caramelitzi.
  4. En una paella amb oli calent, saltem i salem els espàrrecs de marge, dels quals hem tallat abans la part més dura.
  5. Fem un ou escalfat, posant aigua, sal i vinagre en un cassó, remenant quan arrenqui el bull i tirant-lo al mig del remolí com si l'haguéssim de fer ferrat.
  6. Emplatem les múrgoles amb crema amb els espàrrecs i hi posem al mig l'ou escalfat.

 

 

Anar al contingut