Ous amb múrgoles amb crema i espàrrecs de marge
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Ous frescos
Múrgoles
Moscatell
Crema de llet
Suc de rostit
Espàrrecs de marge
PREPARACIÓ
- En un cassó, saltem les múrgoles i, perquè acabin de perdre aigua, hi afegim moscatell.
- Quan s'evapori l'alcohol, hi posem la crema de llet i remenem. Ha de coure a foc baix.
- Hi posem suc de rostit reservat d'algun àpat anterior. El podeu congelar i aprofitar-lo per a receptes com aquesta deixant-lo coure a foc lent durant unes tres hores perquè es caramelitzi.
- En una paella amb oli calent, saltem i salem els espàrrecs de marge, dels quals hem tallat abans la part més dura.
- Fem un ou escalfat, posant aigua, sal i vinagre en un cassó, remenant quan arrenqui el bull i tirant-lo al mig del remolí com si l'haguéssim de fer ferrat.
- Emplatem les múrgoles amb crema amb els espàrrecs i hi posem al mig l'ou escalfat.