Ous amb piquillos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els pebrots són una hortalissa d'elevat contingut en antioxidants gràcies a la vitamina C, els betacarotens i el licopè que contenen.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 o 5 pebrots del piquillo escalivats sense pell
2 ous
1 all mitjà
Sal
2 cullerades de pa ratllat
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre en un molinet
Farigola fresca
PREPARACIÓ
- Tallem a tires grosses 4 o 5 (segons la mida) pebrots del piquillo escalivats i sense pell. Els col·loquem en una cassoleta i els salpebrem, hi posem unes fulles de farigola fresca i ho amanim amb un raig d'oli.
- Posem la cassoleta en un airfryer i coem durant 8 minuts a 200º. (Si no teniu airfyer, podeu fer la recepta amb el forn.) Quan s'acaba la cocció, remenem els pebrots amb el líquid que han deixat anar.
- Pelem i piquem a microbrunesa 1 gra mitjà d'all i el repartim per damunt del pebrot. Posem per les vores de la cassoleta una mica de pa ratllat (1 cullerada) perquè no s'enganxin els ous.
- Trenquem els ous en un bol, els passem a la cassoleta i hi tirem un pessic de sal. Posem pa ratllat per sobre dels ous i dels piquillos.
- Introduïm la cassoleta a l'airfryer i coem durant 6 minuts a 200º.
- Quan traiem la cassoleta, hi posem unes fulles de farigola fresca abans de servir-la.