Ous farcits amb llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 llagostins cuits
2 ous
Pinya en almívar
Ceba tendra
Maionesa
Quètxup
Vinagre
Taronja
Brandi
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Bullim els ous amb aigua i un raig de vinagre, durant 10 minuts. Passat aquest temps, els refredarem amb aigua i gel, per poder-los pelar més bé.
- Per fer el farcit, tallem mitja ceba tendra, mitja rodella de pinya en almívar i els llagostins cuits, a una mida menuda, i ho salpebrem. Hi afegim els rovells dels ous que hem bullit i ho acabem d'integrar.
- Per fer la salsa, barregem dues cullerades de maionesa amb una cullerada i mitja de quètxup i una culleradeta de mostassa. Hi aboquem també el suc de mitja taronja i unes gotes de brandi.
- Omplim cada meitat d'ou amb el nostre farcit i els tapem amb la salsa de còctel.