Ous farcits amb llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 llagostins cuits

    2 ous

    Pinya en almívar

    Ceba tendra

    Maionesa

    Quètxup

    Vinagre

    Taronja

    Brandi

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Bullim els ous amb aigua i un raig de vinagre, durant 10 minuts. Passat aquest temps, els refredarem amb aigua i gel, per poder-los pelar més bé.
  2. Per fer el farcit, tallem mitja ceba tendra, mitja rodella de pinya en almívar i els llagostins cuits, a una mida menuda, i ho salpebrem. Hi afegim els rovells dels ous que hem bullit i ho acabem d'integrar.
  3. Per fer la salsa, barregem dues cullerades de maionesa amb una cullerada i mitja de quètxup i una culleradeta de mostassa. Hi aboquem també el suc de mitja taronja i unes gotes de brandi.
  4. Omplim cada meitat d'ou amb el nostre farcit i els tapem amb la salsa de còctel.

 

Anar al contingut