Ous farcits
INGREDIENTS
Per a una persona
2 ous
Salsa maionesa
1 pebrot escalivat a tires
1 llauna de bonítol en oli d'oliva
4 musclos en escabetx
Porradell
Vinagre
Pebre
PREPARACIÓ
- Posem un pot al foc amb aigua i la fem bullir.
- Quan bulli, hi posem amb cura 2 ous freds de nevera i un raig de vinagre.
- Comptem 7 minuts i després d'aquest temps, posem els ous en un bol amb aigua i gel.
- Obrim una llauna de musclos en escabetx. Tallem 4 musclos de qualsevol manera. Reservem l'oli de la llauna.
- Esmicolem un llom de bonítol en oli d'oliva i ho barregem amb els musclos. Tallem finament 3 tires de pebrot escalivat. Ho barregem amb els musclos i la tonyina.
- Pelem els ous i els partim per la meitat llarga.
- Buidem els rovells dels ous i els barregem amb la resta del farcit: la tonyina, els musclos i el pebrot.
- Farcim els ous amb la barreja.
- Girem els ous de cap per avall.
- En un bol hi posem 4 cullerades de maionesa i un fil generós de l'oli de l'escabetx dels musclos. Ho barregem.
- Cobrim els ous girats amb la maionesa aromatitzada.
- Acabem el plat amb unes voltes de pebre negre i una mica de porradell que tallem menut.