Ous farcits

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita. Se'n poden menjar 3 o 4 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona

    2 ous  

    Salsa maionesa  

    1 pebrot escalivat a tires 

    1 llauna de bonítol en oli d'oliva  

    4 musclos en escabetx  

    Porradell 

    Vinagre 

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot al foc amb aigua i la fem bullir.  
  2. Quan bulli, hi posem amb cura 2 ous freds de nevera i un raig de vinagre. 
  3. Comptem 7 minuts i després d'aquest temps, posem els ous en un bol amb aigua i gel.  
  4. Obrim una llauna de musclos en escabetx. Tallem 4 musclos de qualsevol manera. Reservem l'oli de la llauna.  
  5. Esmicolem un llom de bonítol en oli d'oliva i ho barregem amb els musclos. Tallem finament 3 tires de pebrot escalivat. Ho barregem amb els musclos i la tonyina.  
  6. Pelem els ous i els partim per la meitat llarga. 
  7. Buidem els rovells dels ous i els barregem amb la resta del farcit: la tonyina, els musclos i el pebrot. 
  8. Farcim els ous amb la barreja.  
  9. Girem els ous de cap per avall.  
  10. En un bol hi posem 4 cullerades de maionesa i un fil generós de l'oli de l'escabetx dels musclos. Ho barregem. 
  11. Cobrim els ous girats amb la maionesa aromatitzada.  
  12. Acabem el plat amb unes voltes de pebre negre i una mica de porradell que tallem menut. 
Anar al contingut