Ous ferrats envinagrats

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, i se'n poden prendre uns 4 a la setmana, tenint en compte que poden estar presents en moltes preparacions.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    2 ous

  • 1 llesca pa de pagès
  • 1 gra d'all
  • 1 bitxo fresc
  • Pebre vermell dolç
  • Vinagre blanc
  • Oli OVE
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Posem a escalfar una paella amb un raig generós d'oli d'oliva.

2. Quan vegem que l'oli és calent, fregim una llesca de pa. La reservarem al plat de presentació.

3. En el mateix oli, fregim un parell d'ous i els posem a sobre de la llesca de pa.

4. Piquem ben petit un gra d'all i tallem a rodelles una mica de bitxo. Els posem a la paella. Quan els tenim daurats, hi afegim pebre vermell fumat i un raig de vinagre blanc.

5. Posem el sofregit a sobre dels ous.

Anar al contingut