Ous remenats amb bolets i foie
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Alguer Peran
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Tarannà Parc Forestal
INGREDIENTS
INGREDIENTS (PER PERSONA)
100 g de bolets- 20 g de mousse de foie
- Ceba confitada
- 2 ous
- Patates fregides
- All
- Oli d'oliva
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem la mousse de foie al congelador perquè estigui ben dura per poder-la ratllar al final.
- Fregim unes patates i les reservem.
- Caramel·litzem ceba i la reservem.
- Posem una paella al foc, hi posem oli i hi afegim l'all tallat que fregim una mica.
- Hi afegim els bolets durant una estona fins que perdin l'aigua i els reservem.
- Aprofitem la paella amb què em saltat els bolets per fregir dos ous. Vigilem que no quedin massa cuits per després poder-hi sucar pa.
- Barregem els dos ous amb els bolets saltejats.
- A la barreja hi aboquem patates fregides i ceba caramel·litzada.
- Hi afegim un polsim de sal.
- Matxaquem tots els ingredients per barrejar totes les textures.
- Un cop està tot barrejat ho emplatem i ratllem la mousse de foie que traiem del congelador per sobre.