Pa amb xocolata, oli i caviar
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Albert Lorenzo
INGREDIENTS
- Pa rodó de pagès
- Sal Maldon
- Oli d'oliva
- 300 g cobertura de xocolata 62%
- 30 g de mantega de cacau
- Succedani de caviar
- PER A LA TRUFA
- Xocolata
- Nata
- Gàrum d'anxova
PREPARACIÓ
- Fem llesques de pa de pagès generoses, i d'una en traiem el crostó per tallar-la a daus.
- Hi posem un raig d'oli i l'enfornem el temps just perquè quedi cruixent.
- Posarem la xocolata, amb mantega de cacau (opcional), al bany maria perquè es fongui.
- Paral·lelament, preparem una trufa amb nata i xocolata desfeta i hi afegirem gàrum d'anxova. S'ha de deixar refredar a la nevera, i per això és preferible preparar-la el dia abans. Un cop freda, en farem boles, com de gelat.
- Cobrim el pa amb la xocolata desfeta i ho deixem refredar.
- Hi afegim el caviar per sobre.