Pa amb xocolata, oli i caviar

INGREDIENTS

  •  
  • Pa rodó de pagès
  •  
  • Sal Maldon
  •  
  • Oli d'oliva
  •  
  • 300 g cobertura de xocolata 62%
  •  
  • 30 g de mantega de cacau
  •  
  • Succedani de caviar
  •  
  •  PER A LA TRUFA
  •  
  • Xocolata 
  •  
  • Nata
  •  
  • Gàrum d'anxova
  •  
  •  

PREPARACIÓ

 

  1. Fem llesques de pa de pagès generoses, i d'una en traiem el crostó per tallar-la a daus.
  2. Hi posem un raig d'oli i l'enfornem el temps just perquè quedi cruixent.
  3. Posarem la xocolata, amb mantega de cacau (opcional), al bany maria perquè es fongui.
  4. Paral·lelament, preparem una trufa amb nata i xocolata desfeta i hi afegirem gàrum d'anxova. S'ha de deixar refredar a la nevera, i per això és preferible preparar-la el dia abans. Un cop freda, en farem boles, com de gelat. 
  5. Cobrim el pa amb la xocolata desfeta i ho deixem refredar. 
  6.  Hi afegim el caviar per sobre.
Anar al contingut