Pa d'all al forn

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La farigola és una herba aromàtica que conté un oli essencial anomenat timol que pot tenir certes funcions antisèptiques i antibacterianesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 barra de pa

    6 grans d'all

    80 g d'olives negres sense pinyol

    Julivert

    Cibulet fresc

    Farigola fresca

    Oli d'oliva verge extra

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem 6 grans d'all. Posem una mica de sal en un morter i hi afegim els alls. Els aixafem i els matxuquem al morter.
  2. Piquem cibulet i l'afegim al morter. Agafem les fulles de tres branques de julivert fresc i les fulles de dues branques de farigola fresca i les afegim al morter. Molem una mica de pebre negre a sobre. Ho matxuquem tot fins que n'obtinguem una pasta.
  3. Hi tirem un raig d'oli d'oliva verge extra i ho remenem per emulsionar la pasta.
  4. Preescalfem el forn a 180 ºC.
  5. Agafem la barra de pa. Hi fem incisions en angle com si féssim llesques sense arribar a tallar el pa. Hi continuem fent incisions que es creuin amb les anteriors. 
  6. Introduïm a les incisions els 80 g d'olives negres sense pinyol. Amb una cullera, posem per sobre del pa la pasta d'herbes aromàtiques i all. Passem un pinzell per sobre la pasta perquè entri a les incisions. Col·loquem la barra de pa farcida en una safata de forn amb paper sulfurat. Ho enfornem durant 15 minuts a 180 ºC. 
  7. I ja tenim un acompanyament fet en un pim-pam.
Anar al contingut