Pa de formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Cal saber que els formatges i la llet ens aporten proteïnes, greixos, calci i fòsfor... en quantitats variables. La nata i la mantega són bàsicament el greix de la llet, i ens aporten vitamines A i D, però cal fer-ne un consum moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones

    1 ou  

    125 ml llet  

    250 g formatge curat d'ovella  

    250 g midó de blat de moro 

    60 g mantega 

PREPARACIÓ

  • Ratllem 200 g de formatge curat d'ovella. 
  • Posem en un pot al foc 60 g de mantega i la fonem. 
  • Dissolem 250 g de midó de blat de moro dins de 125 ml de llet fresca. 
  • Si la mantega ja està fosa, afegim a poc a poc al pot de la mantega la llet amb midó.  
  • Ho integrem. 
  • Afegim al pot el formatge ratllat i el desfem amb l'escalfor residual.  
  • Hi afegim un ou i l'integrem.   
  • Fem boletes amb aquesta massa. N'haurien de sortir unes 20. 
  • Ratllem una mica més de formatge per sobre de cada boleta. 
  • Les portem al forn, 20' a 190ºC.  
  • Emplatem.   
Anar al contingut