Pa de formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Cal saber que els formatges i la llet ens aporten proteïnes, greixos, calci i fòsfor... en quantitats variables. La nata i la mantega són bàsicament el greix de la llet, i ens aporten vitamines A i D, però cal fer-ne un consum moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a 4 persones
1 ou
125 ml llet
250 g formatge curat d'ovella
250 g midó de blat de moro
60 g mantega
PREPARACIÓ
- Ratllem 200 g de formatge curat d'ovella.
- Posem en un pot al foc 60 g de mantega i la fonem.
- Dissolem 250 g de midó de blat de moro dins de 125 ml de llet fresca.
- Si la mantega ja està fosa, afegim a poc a poc al pot de la mantega la llet amb midó.
- Ho integrem.
- Afegim al pot el formatge ratllat i el desfem amb l'escalfor residual.
- Hi afegim un ou i l'integrem.
- Fem boletes amb aquesta massa. N'haurien de sortir unes 20.
- Ratllem una mica més de formatge per sobre de cada boleta.
- Les portem al forn, 20' a 190ºC.
- Emplatem.