Paella de verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La coliflor, com totes les verdures, aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
350 g d'arròs
150 g de coliflor
2 cebes de Figueres
4 filets d'anxoves
1 gra d'all
1 bitxo fresc
safrà
sal
pebre blanc
oli OVE
vi ranci
cibulet
1 l d'aigua
PREPARACIÓ
- Tallem 2 cebes de Figueres a la microbrunesa i les enrossim en una paella amb oli OVE.
- Hi afegim un gra d'all tallat també a la microbrunesa i 150 g de coliflor tallada en arbrets i prèviament rentada.
- Un cop s'ha enrossit tot, hi afegim un raig de vi ranci i deixem que s'evapori l'alcohol.
- Tallem 1 bitxo fresc a la microbrunesa i l'afegim a la paella.
- Posem a escalfar 1 l d'aigua mineral en un recipient.
- Afegim 350 g d'arròs a la paella i l'enrossim.
- Tallem 4 filets d'anxova a la microbrunesa i els afegim a la paella.
- Torrem un quants brins de safrà en una paella petita.
- Afegim el safrà torrat i l'aigua ja calenta a la paella. Ho salpebrem i ho deixem fent xup-xup durant 14 minuts.
- Hi tirem per sobre cibulet picat i ens ho mengem directament de la cassola.