Pak choi escabetxat amb picada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pak choi és una verdura asiàtica de la família de les cols, que s'assembla a les bledes i de gust amarg com l'endívia. Les fulles verdes són riques en vitamines, minerals i fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 bleda xinesa
  • 1 gra d'all
  • Carquinyolis
  • Vinagre
  • Llorer
  • Pebre
  • Sal
  • Oli 
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem la bleda xinesa pel mig i la marquem en una paella amb un raig d'oli, tapada. 
  2. Un cop la tenim rossa, hi afegim un gra d'all, una fulla de llorer, sal, pebre, un got d'aigua i un raig de vinagre. Ho tapem i ho coem fins que la bleda quedi feta al punt que volem.
  3. Per a la picada, posem al morter un parell de carquinyolis, un polsim de sal i ho matxuquem.
  4. Emplatem la bleda xinesa amb una mica del suc de l'escabetx i la picada al damunt.
Anar al contingut