Pak choi escabetxat amb picada
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
El pak choi és una verdura asiàtica de la família de les cols, que s'assembla a les bledes i de gust amarg com l'endívia. Les fulles verdes són riques en vitamines, minerals i fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 bleda xinesa
- 1 gra d'all
- Carquinyolis
- Vinagre
- Llorer
- Pebre
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ
- Tallem la bleda xinesa pel mig i la marquem en una paella amb un raig d'oli, tapada.
- Un cop la tenim rossa, hi afegim un gra d'all, una fulla de llorer, sal, pebre, un got d'aigua i un raig de vinagre. Ho tapem i ho coem fins que la bleda quedi feta al punt que volem.
- Per a la picada, posem al morter un parell de carquinyolis, un polsim de sal i ho matxuquem.
- Emplatem la bleda xinesa amb una mica del suc de l'escabetx i la picada al damunt.