Panini amb rovellons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets pertanyen al grup de les verdures; per tant, són lleugers en energia i rics en vitamines i mineralsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 180 g de rovellons en conserva 
  • 2 formatges mozzarella 
  • 100 g de salsitxa ibèrica 
  • 1 pa de coca 
  • Ruca

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles 2 formatges mozzarella de 125 g. Els deixem en un colador amb un bol a sota perquè perdin part del xerigot. 
  2. Obrim un pot de 180 g de rovellons en conserva i els escorrem en un altre colador. 
  3. Tallem 100 g de salsitxes a talls de 2 cm. 
  4. Tallem pel mig 1 pa de coca i cada meitat la tallem en una altra meitat. 
  5. Posem el pa en una reixa de forn i omplim cada part amb les rodelles de mozzarella, uns bocins de rovellons i uns bocins de salsitxa. 
  6. Ho enfornem a la part del mig del forn 10 min a 220 ºC i 4 min al grill. 
  7. Un cop cuits, afegim unes fulles de ruca per damunt de cada panini. 
Anar al contingut