Panini amb rovellons
INGREDIENTS
- 180 g de rovellons en conserva
- 2 formatges mozzarella
- 100 g de salsitxa ibèrica
- 1 pa de coca
- Ruca
PREPARACIÓ
- Tallem a rodelles 2 formatges mozzarella de 125 g. Els deixem en un colador amb un bol a sota perquè perdin part del xerigot.
- Obrim un pot de 180 g de rovellons en conserva i els escorrem en un altre colador.
- Tallem 100 g de salsitxes a talls de 2 cm.
- Tallem pel mig 1 pa de coca i cada meitat la tallem en una altra meitat.
- Posem el pa en una reixa de forn i omplim cada part amb les rodelles de mozzarella, uns bocins de rovellons i uns bocins de salsitxa.
- Ho enfornem a la part del mig del forn 10 min a 220 ºC i 4 min al grill.
- Un cop cuits, afegim unes fulles de ruca per damunt de cada panini.