Papillota de llobarro amb fonoll
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La cocció a la papillota és molt interessant des del punt de vista nutricional ja que és pobre en greixos i manté les vitamines de les verduresAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
1 suprema de llobarro
- 1 bulb de fonoll fresc
- 1 gra d'all
- 1 llimona
- Mostassa d'estragó
- Farigola
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella.
- Tallem mig bulb de fonoll a juliana gruixuda. Guardem les fulles.
- Afegim un raig d'oli OVE a la paella, el fonoll tallat, un gra d'all amb pell aixafat, pebre negre i sal.
- Ho saltem tot junt durant un minut.
- Preparem un paper sulfurat. Posem el fonoll marcat al centre del paper.
- Sobre el fonoll, hi posem la suprema de llobarro.
- Posem el gra d'all saltat sobre el llobarro, i també una branca de farigola fresca, sal i oli OVE.
- Tanquem el paper sulfurat amb el peix i les herbes a dins, fent una papillota i ho portem al forn 15' a 200 ºC.
- Hi posem una culleradeta de mostassa d'estragó, un raig de suc de llimona, dues cullerades d'oli OVE. Unes fulles del fonoll. Hi posem també una mica del suc del llobarro que hi ha dins la papillota. Ho sacsegem bé.
- Emplatem el llobarro amb el fonoll al costat.