Parmigiana tricolor
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
120 g mozzarella fresca
- 80 g sofregit de tomàquet
- 2 albergínies
- 1 tomàquet pera
- 1 cullerada d'orenga seca
- Parmesà
- Alfàbrega fresca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem 2 albergínies petites netes a la "hasselback". És a dir, es tallen a llesques però sense arribar al final de tal manera que l'albergínia no se separa del tot.
- Salpebrem les albergínies tallades.
- Afegim un raig d'oli OVE a les albergínies.
- Les posem al recipient apte per a la fregidora d'aire i les coem 16 minuts a 180º.
- Als 8 minuts els hi donarem una volta per a que es coguin de manera uniforme.
- Tallem a llesques 1 tomàquet pera madur.
- Tallem a llesques fines 1 mozzarella escorreguda.
- Farcim les albergínies intercalant tomàquet i mozzarella.
- Afegim un raig d'oli OVE a les albergínies farcides.
- Empolsem amb orenga seca i parmesà que ratllem per sobre.
- Ho coem 12' a 180º a la fregidora d'aire.
- Emplatem amb una base de sofregit de tomàquet, les albergínies cuites i unes fulles d'alfàbrega fresca que intercalem entre espais.