Parmigiana tricolor

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 120 g mozzarella fresca

  • 80 g sofregit de tomàquet
  • 2 albergínies
  • 1 tomàquet pera
  • 1 cullerada d'orenga seca
  • Parmesà
  • Alfàbrega fresca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem 2 albergínies petites netes a la "hasselback". És a dir, es tallen a llesques però sense arribar al final de tal manera que l'albergínia no se separa del tot. 
  2. Salpebrem les albergínies tallades.
  3. Afegim un raig d'oli OVE  a les albergínies.
  4. Les posem al recipient apte per a la fregidora d'aire i les coem 16 minuts a 180º.
  5. Als 8 minuts els hi donarem una volta per a que es coguin de manera uniforme.
  6. Tallem a llesques 1 tomàquet pera madur.
  7. Tallem a llesques fines  1 mozzarella escorreguda.
  8. Farcim les albergínies intercalant tomàquet i mozzarella.
  9. Afegim un raig d'oli OVE a les albergínies farcides. 
  10. Empolsem amb orenga seca i parmesà que ratllem per sobre.
  11. Ho coem 12' a 180º a la fregidora d'aire.
  12. Emplatem amb una base de sofregit de tomàquet, les albergínies cuites i unes fulles d'alfàbrega fresca que intercalem entre espais.
Anar al contingut