Pasta Alfredo

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment que ens dona molta energia de llarga durada, ideal per a dies d'activitat intensa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA

  • 120 g de pasta fresca

    50 g de parmesà

    1 filet de pollastre

    Mantega

    Farigola fresca

    Llimona

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem una olla al foc amb aigua i la fem bullir. 
  2. Mentrestant, desfem una nou grossa de mantega en una paella.  
  3. Hi afegim un branquilló de farigola fresca.  
  4. Salpebrem un filet de pollastre i l'enrossim per les dues bandes amb la mantega.  
  5. Mentrestant, ratllem 50 g de parmesà. 
  6. Si l'aigua ja bull, hi tirem la pasta. Nosaltres hem triat cintes, però pot ser qualsevol altra pasta. Millor si és allargada: tallarines, espaguetis...
  7. Afegim sal a l'olla i bullim la pasta el temps que calgui. 
  8. Si el pollastre ja està fet, hi tirem unes quantes gotes de suc de llimona.
  9. Retirem el pollastre de la paella. Afegim pebre a la paella amb la mantega.
  10. Afegim una mica de l'aigua de cocció de la pasta a la paella amb la mantega i el formatge ratllat. Ho lliguem tot.
  11. Tirem la pasta cuita a la paella.
  12. Ho servim amb una mica de pela de llimona ratllada i una mica més de pebre.
Anar al contingut