Pasta Alfredo
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA
-
120 g de pasta fresca
50 g de parmesà
1 filet de pollastre
Mantega
Farigola fresca
Llimona
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem una olla al foc amb aigua i la fem bullir.
- Mentrestant, desfem una nou grossa de mantega en una paella.
- Hi afegim un branquilló de farigola fresca.
- Salpebrem un filet de pollastre i l'enrossim per les dues bandes amb la mantega.
- Mentrestant, ratllem 50 g de parmesà.
- Si l'aigua ja bull, hi tirem la pasta. Nosaltres hem triat cintes, però pot ser qualsevol altra pasta. Millor si és allargada: tallarines, espaguetis...
- Afegim sal a l'olla i bullim la pasta el temps que calgui.
- Si el pollastre ja està fet, hi tirem unes quantes gotes de suc de llimona.
- Retirem el pollastre de la paella. Afegim pebre a la paella amb la mantega.
- Afegim una mica de l'aigua de cocció de la pasta a la paella amb la mantega i el formatge ratllat. Ho lliguem tot.
- Tirem la pasta cuita a la paella.
- Ho servim amb una mica de pela de llimona ratllada i una mica més de pebre.