Pasta amb espinacs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els espinacs destaquen sobretot perquè són rics en vitamines i minerals, molt més que altres vegetals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
320 g de tallarines fresques
- 200 g d'espinacs
- 100 ml de nata
- 1 gra d'all
- Formatge curat
- Panses
- Pinyons
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- En una cassola, posem a ballar, amb una mica d'oli, un gra d'all que haurem tallat a una mida ben menuda.
- Quan comença a agafar una mica de color, hi afegim els espinacs, ho barregem, ho tapem i ho deixem fins que sigui cuit.
- Hi afegim la nata de muntar, un grapat de panses, un altre de pinyons i un polsim de sal. Ho barregem bé.
- En una olla amb molta aigua bullent, hi afegim sal i la pasta fresca. La coem un minut menys del que marqui el fabricant.
- L'afegim a la cassola on tenim els espinacs, hi afegim formatge curat, que ratllarem, i ho acabem de barrejar amb l'escalfor residual.
- Ho emplatem posant-hi una mica més de formatge ratllat, panses i pinyons.