Pasta amb espinacs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs destaquen sobretot perquè són rics en vitamines i minerals, molt més que altres vegetals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 320 g de tallarines fresques

  • 200 g d'espinacs
  • 100 ml de nata
  • 1 gra d'all
  • Formatge curat
  • Panses
  • Pinyons
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. En una cassola, posem a ballar, amb una mica d'oli, un gra d'all que haurem tallat a una mida ben menuda.
  2. Quan comença a agafar una mica de color, hi afegim els espinacs, ho barregem, ho tapem i ho deixem fins que sigui cuit.
  3. Hi afegim la nata de muntar, un grapat de panses, un altre de pinyons i un polsim de sal. Ho barregem bé.
  4. En una olla amb molta aigua bullent, hi afegim sal i la pasta fresca. La coem un minut menys del que marqui el fabricant.
  5. L'afegim a la cassola on tenim els espinacs, hi afegim formatge curat, que ratllarem, i ho acabem de barrejar amb l'escalfor residual.
  6. Ho emplatem posant-hi una mica més de formatge ratllat, panses i pinyons.
Anar al contingut