Pasta amb fals pesto

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les picades amb fruits secs, herbes... són una font riquíssima de vitamines, minerals, fibra, greixos saludables; enriqueixen les preparacions tant de gust com en nutrientsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g pasta fresca casarecce 

  • 4 l aigua 
  • 300 g cirerols 
  • 50 g formatge ovella curat  
  • 20 g alfàbrega fresca 
  • 100 g pinyons  
  • 1 gra d'all 
  • Oli OVE  

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Torrem 100 g de pinyons en una paella. Els reservem en un plat. 
  2. A la mateixa paella, hi posarem un bon raig d'oli, 300 g de cirerols i 1 gra d'all pelat. Saltem els cirerols a foc mig-alt durant uns 10 minuts. 
  3. Posem al got batedor els cirerols cuits, l'all, 20 g d'alfàbrega fresca, 3/4 parts dels pinyons torrats i una bona quantitat de formatge d'ovella curat. Ho triturem tot lligant amb oli OVE. 
  4. Posem 4 litres d'aigua a bullir amb sal. Quan bulli, hi tirem 500 g de pasta fresca casarecce o un altre estil, curt. Bullim el temps indicat en el paquet.
  5. Passem el pesto al bol. Si la pasta està feta, la recollim amb l'aranya o una cullera foradada i la posem al bol amb pesto. Barregem bé amb una mica de l'aigua de cocció de la pasta.  
  6. Emplatem la pasta amb pesto i ho acabem amb uns pinyons torrats i una mica més de formatge que ratllarem. 
Anar al contingut