Pasta amb mantega noisette

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mantega és una de les principals fonts de vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de tallarines fresques 

    100 g de mantega sense sal 

    110 g de formatge grana padano 

    Cibulet 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir una olla amb aigua. Mentre arrenca a bullir, fem la mantega noisette posant la paella al foc amb 100 g de mantega sense sal. Desfem i torrem la mantega a foc mitjà durant uns sis minuts. Un cop torrada, apaguem el foc i ho reservem dins la paella mateix. 
  2. Quan l'aigua de l'olla bull, hi afegim un polsim de sal i 500 g de tallarines fresques. La bullim tres minuts o el temps que indiqui el fabricant al paquet. 
  3. Mentre la pasta bull, ratllem 110 g de formatge grana padano i el reservem. 
  4. Escalfem de nou la paella on tenim la mantega i hi anem abocant la pasta ja cuita amb l'ajuda d'una cullera per a pasta.  
  5. Hi afegim la majoria del formatge ratllat i ho integrem. Si veiem que costa, hi afegim algunes cullerades de l'aigua de cocció fins que ens quedi cremós. 
  6. Apaguem el foc i ho servim, acabant-ho amb una mica més de formatge ratllat, una mica de pebre negre i cibulet picat. I ja tenim fet el plat. 
Anar al contingut