Pasta amb mantega noisette
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La mantega és una de les principals fonts de vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de tallarines fresques
100 g de mantega sense sal
110 g de formatge grana padano
Cibulet
Sal
PREPARACIÓ
- Posem a bullir una olla amb aigua. Mentre arrenca a bullir, fem la mantega noisette posant la paella al foc amb 100 g de mantega sense sal. Desfem i torrem la mantega a foc mitjà durant uns sis minuts. Un cop torrada, apaguem el foc i ho reservem dins la paella mateix.
- Quan l'aigua de l'olla bull, hi afegim un polsim de sal i 500 g de tallarines fresques. La bullim tres minuts o el temps que indiqui el fabricant al paquet.
- Mentre la pasta bull, ratllem 110 g de formatge grana padano i el reservem.
- Escalfem de nou la paella on tenim la mantega i hi anem abocant la pasta ja cuita amb l'ajuda d'una cullera per a pasta.
- Hi afegim la majoria del formatge ratllat i ho integrem. Si veiem que costa, hi afegim algunes cullerades de l'aigua de cocció fins que ens quedi cremós.
- Apaguem el foc i ho servim, acabant-ho amb una mica més de formatge ratllat, una mica de pebre negre i cibulet picat. I ja tenim fet el plat.