Pasta amb musclos

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de tallarines fresques

    500 g de musclos

    2 grans d'all

    Bitxo sec

    Julivert

    Llorer

    Cava

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Laminem dos grans d'all i els fem ballar en una cassola, juntament amb un raig d'oli i una mica de bitxo sec.
  2. Quan veiem que agafen color, hi aboquem un raig de cava i deixem que l'alcohol se n'evapori.
  3. Hi afegim una fulla de llorer i els musclos. Ho tapem i els hi deixem coure uns tres minuts, fins que els musclos s'obrin. Un cop s'hagin obert, els traiem. 
  4. A la mateixa cassola, hi posem les tallarines. Si veiem que ens hi faltarà líquid, hi afegim aigua. Les coem amb la cassola tapada.
  5. Un cop cuites, tornem a posar a la cassola els musclos que havíem reservat i que haurem tret de la closca. Ho integrem i ja ho podem emplatar amb una mica de julivert tallat menut.
Anar al contingut