Pasta amb musclos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de tallarines fresques
500 g de musclos
2 grans d'all
Bitxo sec
Julivert
Llorer
Cava
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Laminem dos grans d'all i els fem ballar en una cassola, juntament amb un raig d'oli i una mica de bitxo sec.
- Quan veiem que agafen color, hi aboquem un raig de cava i deixem que l'alcohol se n'evapori.
- Hi afegim una fulla de llorer i els musclos. Ho tapem i els hi deixem coure uns tres minuts, fins que els musclos s'obrin. Un cop s'hagin obert, els traiem.
- A la mateixa cassola, hi posem les tallarines. Si veiem que ens hi faltarà líquid, hi afegim aigua. Les coem amb la cassola tapada.
- Un cop cuites, tornem a posar a la cassola els musclos que havíem reservat i que haurem tret de la closca. Ho integrem i ja ho podem emplatar amb una mica de julivert tallat menut.