Pasta amb sardina fumada
INGREDIENTS
Per a una persona
125 g pasta fresca
10 olives sense pinyol
3 lloms de sardina fumada en conserva
3 arbrets de bròcoli
1 tomàquet pebrot
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem l'aigua de la pasta a escalfar dins una olla, amb una mica de sal. Tapem l'olla.
- Posem una paella a escalfar.
- Tallem a làmines 3 arbrets de bròcoli.
- Tallem en 3 trossos 3 lloms de sardina fumada.
- Posem l'oli de les sardines a escalfar a la paella.
- Tallem a grills un tomàquet pebrot i després, a daus petits.
- Si l'aigua de la pasta ja bull, hi tirem la pasta: 125 g de pasta fresca tipus orecchiette i ho remenem.
- Afegim les làmines de bròcoli a la paella calenta i els saltem.
- Afegim el tomàquet tallat a la paella i el saltem amb el bròcoli. Si cal, hi afegim més oli.
- Tornem a remenar la pasta.
- Afegim a la paella els lloms de sardina i 10 olives sense pinyol. Ho integrem.
- Rescatem els orecchiette bullits amb l'aranya i els afegim a la paella o els acabarem de saltar. Hi afegim una mica de pebre negre i sal, si cal.
- Ho integrem tot i apaguem el foc.