Pasta fresca amb gorgonzola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau Paris
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 l aigua
100 g tagliatelle frescos
50 g raïm vermell sense llavors
40 g formatge gorgonzola
30 ml nata 35% MG
1 nou de mantega
Sal
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar un litre d'aigua en una cassola tapada a foc viu. La tapem perquè arrenqui a bullir més ràpid.
- En una paella, fondrem una nou de mantega, a foc baix. Mentre es desfà, tallem per la meitat els grans de raïm sense pinyol. Passem el raïm a la paella, (La recepta també es pot fer amb altres fruites com préssec, poma, pera...)
- Quan arrenca el bull de l'aigua, aboquem la pasta a la cassola i hi afegim un pessic de sal. Ho coem sense tapar durant 2 minuts
- Mal tallem els 15 g d'anacards. En posarem un grapat a la paella per fer la salsa i en reservarem la resta per emplatar.
- Tallem a bocins els 40 g de formatge gorgonzola i l'incorporem a la paella. També hi abocarem 30 ml de nata 35% MG.
- Ho barregem tot fins aconseguir una textura cremosa.
- Traiem la pasta un cop cuita i la passem a la paella. Remenem. Si la salsa queda molt eixuta, podem afegir-hi una mica de l'aigua de cocció dels tagliatelles i així arribarà a tota la pasta.
- Posem el contingut de la paella en un plat i hi posem els anacards que havíem reservat per sobre de la pasta amb salsa.