Pasta fresca amb pesto genovès

- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
Pasta fresca amb pesto genovès (per a 2 persones)
Per al pesto:
- 1 manat d'alfàbrega genovesa
- 2 grans d'all
- 100 g de formatge pecorino
- 200 g de pinyons
- 2 patates
- 125 g de mongeta tendra
-
oli d'oliva
Per a la pasta:
- 2 rovells
- 2 ous sencers
- 1 kg de farina
- aigua envasada
PREPARACIÓ
- Comencem preparant el pesto. En un vas de triturar, barregem els pinyons, els alls i l'oli d'oliva. I una mica de sal.
- Ho triturem, més oli i hi anem posant les fulles d'alfàbrega.
- Encara més oli, més alfàbrega i anem fent! Ara ja tenim el pesto llest.
- A continuació tallem la patata a daus, i també les mongetes tendres. Ho fem bullir tot.
- Mentrestant comencem a fer la pasta. Un quilo de farina dins la màquina batedora. Hi afegim els ous i una mica de sal.
- Un cop feta la pasta, a la qual també haurem afegit aigua, la passem per l'altra màquina que l'estirarà.
- Hi afegim farina, la cargolem i l'anem tallat en forma de tallarines.
- Posem la pasta a la cassola amb les verdures... només un minut! Després, la colem.
- En un bol hi afegim tres cullerades del pesto que hem fet. Hi aboquem la pasta i la verdura. Hi ratllem el formatge per sobre, i ho barregem bé. Una mica d'aigua de cocció... i ja hem acabat el plat!