Pasta fresca de bolets
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Pablo Albuerne
- Dificultat: Alta
- Restaurant: La Zorra
INGREDIENTS
PASTA FRESCA
500 g de farina- 2 ous
- 8 rovells d'ou
- 4 g de sal
- 1 cullerada de pols de bolets
-
oli d'oliva
PER AL "RAGÚ"
500 g de bolets - 125 g de mantega
- pebre negre
- mató fresc
- pell de llimona
PREPARACIÓ
1. Aboquem la pols de bolets a la farina i ho barregem.
2. Ho aboquem a la picadora i afegim la sal.
3. En un pot hi posem 8 rovells d'ou i tres ous sencers. Hi afegim una mica d'oli d'oliva. Ho aboquem tot dins la picadora i ho triturem.
4. Posem farina sobre el marbre de la cuina i hi aboquem la pasta de dins la picadora. Li donem forma i després l'estirem amb l'ajuda d'una màquina premsadora. Després la tallem a tires molt primes.
5. Un cop tenim la pasta preparada la posem a bullir (2-3 minuts).
6. Comencem a preparar el ragú posant una mica de mantega en una paella i afegim els bolets frescos. En els 2-3 minuts que bull la pasta, també es fan els bolets.
7. Aboquem la pasta dins la paella amb els bolets i ja tenim el plat preparat.