Pastís de carbassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La carbassa porta vitamina A: és bona per a la vista, la pell i les defenses.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 600 g de carbassa
- 4 ous
- pasta brisa
- 250 ml de llet
- una arrel de gingebre
- un canó de canyella
- un polsim de nou moscada
- 200 g de sucre
- mig got d'aigua mineral
- un polsim de sal
- un got d'oli oliva verge
- 200 g de pipes de carbassa
PREPARACIÓ
- Per fer la crema posem a bullir la llet, amb la canyella, el polsim de nou moscada i l'arrel de gingebre ratllada.
- Tallem la carbassa a daus i la posem a bullir amb aigua i 50 g de sucre.
- Batem els ous amb 50 g de sucre. Fins que ens quedi ben barrejat.
- Posem la pasta brisa al motllo. Seguidament hi empolvorem uns 50 g de sucre i hi afegim les pipes de carbassa. Punxem la massa amb una forquilla per evitar que se'ns infli.
- Triturem la carbassa amb una mica d'aigua de cocció i la passem pel colador de malla fina. La barregem amb els ous i la llet colada.
- Un cop feta la crema de carbassa, la posem a sobre la base.
- Fiquem el motllo al forn a 180 graus, aproximadament uns 20 minuts.