Pastís de formatge i xocolata, postres gourmet per fer a casa
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Cruselllas
INGREDIENTS
- 184 g de xocolata negra
- 459 ml de nata
- 734 g de formatge crema
- 275 g de sucre
- 24 g de midó
- 1 beina de vainilla
- 4 ous sencers
PREPARACIÓ
- Desfem la xocolata negra i la reservem una mica calenta.
- Escalfem la nata amb la beina de vainilla (opcional) i, al got de la batedora, la barregem amb la xocolata.
- Ho emulsionem amb el turmix.
- En un bol gran hi posem el formatge cremós i hi incorporem la xocolata emulsionada.
- Ho tornem a passar pel turmix.
- Hi afegim els ous batuts i ho removem amb l'ajuda d'unes varetes.
- Barregem el sucre amb el midó i ho anem incorporant a la mescla a poc a poc, mentre remenem.
- Ho emmotllem i ho posem al forn uns cinc minuts.