Pastís de formatge i xocolata, postres gourmet per fer a casa

INGREDIENTS

  • 184 g de xocolata negra
  • 459 ml de nata
  • 734 g de formatge crema
  • 275 g de sucre
  • 24 g de midó
  • 1 beina de vainilla
  • 4 ous sencers

PREPARACIÓ

  1. Desfem la xocolata negra i la reservem una mica calenta.
  2. Escalfem la nata amb la beina de vainilla (opcional) i, al got de la batedora, la barregem amb la xocolata.
  3. Ho emulsionem amb el turmix.
  4. En un bol gran hi posem el formatge cremós i hi incorporem la xocolata emulsionada.
  5. Ho tornem a passar pel turmix.
  6. Hi afegim els ous batuts i ho removem amb l'ajuda d'unes varetes.
  7. Barregem el sucre amb el midó i ho anem incorporant a la mescla a poc a poc, mentre remenem.
  8. Ho emmotllem i ho posem al forn uns cinc minuts. 
Anar al contingut